joi, 4 iunie 2009

Noul meu Blog

Pentru ca blogul acesta nu a mai rezistat,am hotarat sa-mi ca un nou blog http://george-banu-2.blogspot.com si sper sa va placa...am renuntat la acest blog dupa 6 luni si am ajuns la o medie de 2,6(8) postari zilnic ceea ce fenomenal!!!!
NU UITATI http://george-banu-2.blogspot.com

Mi-a venit o idee geniala!!!!


Mi-a venit o idee geniala...inca una????sau prima???sau nu e genniala....deci sa incepem...voi face un alt blog de genu WWW.george-BanuII.blogspot.com si voi incepe din nou sa public ca-n vremurile bune!!!

miercuri, 3 iunie 2009

luni, 1 iunie 2009

Incredibil

Postare ciudata??? :|

Cautand un blog ''celebru'' care e rival cu mn si anume blogul lui Guthy...nu-i dau numele......nu spun ca e se numeste Skyze sau Skayze sau cv de genu....ma rog am nimerit un blog Chinez sau Japonez....ca habar n-am sa inteleg sau sa recunosc astea....pentru mine-s la fel.....deci sa trecem la subiect!!!!!Care era???AAAAA DA!!!! : aaaaa gata acu chiar il stiu deci pe blog scria doar asta:
今日星期二Summer Holiday
無無聊聊打下 Blog今日算叫做開始放暑假
冇晒堂上又唔洗補考成績表又會寄去我屋企....連再番去既機會 & 藉口都冇....
呢排洗錢洗得快左尤其車費...除左月票 $400 外...仲另外前前後後入多 $300本來淨係月費 + $100 一個月唔成問題節約下先...
啦啦聲轉工先...費事比元氣拖住晒...

Ati inteles cv????????nici eu!!!!!am dat un search pe http://www.frengly.com/ site-ul asta traduce texte online...e genial ma rog am dat acolo sa-mi traduca in romana si mi-a aratat asta:
Vacanta de vara de astăzi, marţi, pentru a pune Blog Nu Nu vorbesc astăzi este numită de începutul celei de-a vacanţa de vară conta acolo唔洗make-up şi uscare堂上rezultatele vor fi trimise la casa mea .... chiar mai departe posibilitatea de fan & o scuză pentru a nu avea doar acolo .... apoi spălate rapid stânga rând de spălare de bani, în special, tariful de ... 400 dolari lunar除左domnul ... afara, înainte şi după plus faţă de mai mult de 300 dolari lunar taxa pentru Departamentul ar avea un net + $ 100 pe lună economii nu este o problemă în cadrul primului ... Salala sunet greoaie de a schimba locurile de muncă ... glisând soare mult de puterea ...
Ati inteles cv?????eu nici nu am avut chef sa citesc...ma rog sincer sa fiu nu mai am idei ce sa public si ma gandesc sa scot video-uri vechi!!!!pt a face loc pt alte noi....VA SALUT!!!!

NU MAI MERGE SA PUBLIC VIDEO


Naspa!!!!La cat am pus suncer ma asteptam din moment in moment sa nu mai pot...cat sa reziste si site-ul asta???giga????Logic NNNNUUUUU!!!!Asta e...am mai pus o postare.....nu mai stiu pe ce datadar exact despre asta votbeam...despre cat va mai rezista...am primit raspunsul!!!Asta e!!!

vineri, 29 mai 2009

Super poze a la FILELIST







Faze tari din Fifa si Pes(PART 6)




Ia uitati niste prosti.......mingea trece printre picioarele unuia......iar colegii sai se uita spre propria poarta!!!!Fraierilor.....

miercuri, 27 mai 2009

UCL Final Trailer

Barca regina Europei!!!






1,2 si 3 si 4 cupa si cu campionatu........aaaaaaa da si liga!!!!

duminică, 24 mai 2009

GSP TV LIVE

BARCA CAMPIOANA SPANIEI!!

Si pe site-uri Barca e favorita sa ia UCL in finala de la Roma........Messi va fi desmnat cel mai bun jucator,Eto omul cu cele mai multe goluri.Henry nu stiu dar va fi si el,Puyol cel mai bun capitan si fundas,Valdez-portar,Xavi si Inesta cei mai buni mijlocasi....CAMPIONII

sâmbătă, 23 mai 2009

Faze tari din Fifa si Pes(PART 5)

Am castigat European Championship(UCL)la BECOME A LEGEND

Euro Gol RONALDO

joi, 21 mai 2009

Extraterestri

Lamprad top 10 goals

5 goluri anormale

Cel mai tare film istoric pe care le-am vazut


Unu din cele mai frumoase,daca nu cel mai frumos film ce l-am vazut vreodata......''Dacii'' de cine credeti???De Sergiu Nicolaescu da ati ghicit....Eu tot nu inteleg cum au adus atatia oameni ca sa-i faca soldati....si e o faza-n care dacii sus de pe cetate aruncau cu bolovani de 10 kg cel putin peste asazisii romani.....mai daca totusi il inimerea pe unu....ca romanii erau acolo pe joc ca furnicile.....apropo trebe sa-l vedeti neaparat pe imparatul roman....nu-i mai stiu numele....zici ca e solcanu fratilor

miercuri, 20 mai 2009

Cele mai tari goluri






Bancuri cu Steaua,Dinamo si Rapid

1)Un suporter al Stelei se duce la fan-shopul de la stadion:
- Buna ziua! As dori un tricou cu Steaua.
- Din care doriti? De jucator, de portar sau de arbitru?
2)Mesaj de la Cleopatra Stratan pentru Nicolita: Nicolita, te astept la cealalta portita.
3)Un stelist gaseste o lampa, o freaca si din ea iese un duh.
- Acum, ca am iesit trebuie sa-ti indeplinesc o dorinta.
- Vreau ca fratele meu, care este handicapat mintal, sa redevina normal.
- Nu cred ca pot.
- Atunci vreau ca Steaua sa castige Champions League.
- Hmm, ia mai vino odata cu fratele tau sa ma uit un pic la el!
4)- Care este diferenţa dintre echipa Steaua şi o găleată cu balegă de vacă?
- Balega face minuni pe iarbă.
5)Universitatea Craiova - Steaua 2-1 (Marcatori: Nicolita, Nicolita / Nicolita )
6)Care e diverenta intre o galeata cu rahat si echipa steaua??? GALEATA
7)Intr-o sala de clasa, profesorul intreaba
- Cu cine tineti? Toata lumea raspunde"
- Cu Steaua, cu Steaua!
Din toata clasa, un singur copil sta jos, la care profesorul il intreaba:
- Tu cu cine tii?

- Eu tin cu Rapid!
- De ce tii cu Rapid?
- Pentru ca mama e rapidista, tata e rapidist... sunt si eu rapidist.
- Pai si daca tatal tau era idiot si mama ta tampita, tu ce erai?
- Atunci eu eram stelist.





1)- De ce nu poarta dinamovistii centura de siguranta in masina?
- Ca sa adune puncte...
2)- De ce li se spune dinamovistilor spartani?
- Pentru ca au doar 300 de suporteri in tribuna...
3)Un fan oltean, un fan stelist si unul dinamovist fiind intr-o tara musulmana sunt prinsi bind o sticla de Jack Daniels, sunt arestati si aruncati in inchisoare pina la stabilirea pedepsei. In fine vine ziua judecatii, sunt adusi in fata molahului care le arata bunavointa, condamnandu-i la doar 30 de lovituri de bici dupa care vor fi liberi sa plece. Ba mai mult spre norocul lor in ziua respectiva era o mare sarbatoare musulmana, asa ca molahul ii da fiecaruia voie sa ceara ceva inainte de a fi biciuiti. Primul care urmeaza a fi biciuit este stelistul, care dupa ce se gindeste putin zice: "legati-mi o perna in spate". I se leaga perna, dar nu rezista decit la primele 10 lovituri dupa care se rupe, asa ca tot trebuie sa sufere celelalte 20 lovituri inainte de a fi dus pe brate singerind si plingind. Urmatorul este dinamovistul, care zice: "legati-mi 2 perne in spate". Dar nici macar cele 2 perne nu pot sa reziste decit la 15 lovituri, trebuind sa le sufere ca si stelistul pe celelalte. Ultimul care trebuia biciuit era fanul craiovean, dar inainte de a-si spune dorinta, molahul ii zice: "Esti fanul celei mai frumoase echipe din tara ta, cu cei mai loiali si pasionali suporteri, asa ca poti avea 2 dorinte!". Auzind asta oltenul spune: "Multumesc pentru bunatatea pe care mi-o arati si drept recunostinta, vreau 100 de lovituri de bici in loc de cele 30." "Nu numai ca esti un om de onoare esti si foarte curajos" ii spune molahul, privindu-l cu respect. "Daca 100 de lovituri sunt ceea ce doresti, atunci 100 de lovituri vor fi. Acum ai dreptul la cea de-a doua dorinta,deci care este?" "Va rog legati-l pe dinamovist in spatele meu"
3)Un dinamovist merge impreuna cu ciinele sau intr-un bar pentru a vedea un meci de campionat al favoritilor. La fiecare gol al ros-albilor, patrupedul schelalaia de mama focului, se ridica in doua labe si topaia, dadea din coada, sarea bucuros pe masa, facea tumbe.Uimit nevoie mare, barmanul ii zice stapinului: "Dom'le, incredibil ce ciine ai! N-am mai vazut asa ceva! Dar, spune-mi si mie, daca se bucura la modul asta la un meci de campionat, cum se manifesta in Liga Campionilor?". Replica omului: "Nu stiu, ca il am doar de 18 ani!"
4)Cu putin timp inaintea unui meci Dinamo - Craiova, un suporter oltean pleaca cu masina personala spre Bucuresti, sa vada meciul. Pe drum, vede un preot care facea autostopul si il ia in masina. Ajungand in Bucuresti, olteanul vede un fan dinamovist fluturand un steag. Din instinct, vireaza spre acesta intetionand sa-l ia pe capota, insa isi da seama ca e si preotul in masina si-l evita in ultimul moment. Desi l-a evitat, aude un bubuit ca de tabla infundata. Mirat, priveste in oglinda retrovizoare si se confeseaza preotului:- Stiti, parinte, am pacatuit, era sa-l calc pe dinamovist.- Stai linistit, fiule, l-am luat eu cu portiera pe jigodie.


1)Antrenorul Stelei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra RAPIDULUI. Nimeni n-are chef, si la un moment dat Ogararu zice : Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra RAPIDULUI, si voi mergeti intr-un club, OK?" Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Steaua, gol Ogararu in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute..La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si..."RAPID 1 - Steaua 1, gol MUGUREL BUGA, minutul 90." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Ogararu, disperat, cu capul in maini.. - Ce s-a intamplat, mai OGARARULE ? - Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6......

marți, 19 mai 2009

luni, 18 mai 2009

Despre Barcelona

FC Barcelona este un club sportiv care operează un număr de echipe în Barcelona, Catalonia, Spania, dintre care cea mai renumită este aceea de fotbal. Fondat în 1899 de un grup de fotbalişti elveţieni, britanici şi catalani conduşi in prezent de Josep Guardiola. Mottoul său este "Barça este mai mult decât un club" (catalană: El Barça és més que un club). Stadionul său principal este Nou Estadi del Futbol Club Barcelona, cunoscut popular ca Camp Nou, in Barcelona. FC Barcelona are o îndelungată rivalitate cu Real Madrid.
Despre club:

Nume complet-Futbol Club Barcelona
Poreclă-Barça
Fondat-
1899
Stadion-Camp Nou,Barcelona, Catalonia, Spania
Capacitate-98,772
Preşedinte-
Joan Laporta
Antrenor-Josep Guardiola

De si vi se pare incredibil,clubul a fost infiintat in 1899 de catre niste liceeni din Barcelona.......Si eeu am aflat asta acum...sa stiti


Alte detalii:
Criza începută la sfârşitul anilor 1920 s-a înrăutăţit după ce soldaţii lui Franco au bombardat sediul principal al clubului. După aceste evenimente, clubul a fost forţat în a-şi schimba numele în Club de Futbol Barcelona, şi-a îndepărtat porţiunea catalană din steag şi a numit un preşedinte deschis faţă de regimul lui Franco.
Rivalitatea cu
Real Madrid a fost iniţiată de către climatul politic din timpul regimului lui Franco. Cum drapelul şi limba catalană au fost interzise, FC Barcelona a devenit simbolul unic al naţionalismului catalan.
Barcelona a început să-şi îmbunănăţească jocul în
anii 1950. Evoluţia clubului a fost oprită din prisma intervenţiei guvernului în achiziţionarea lui Alfredo Di Stefano. Conducerea clubului a demisionat în semn de protest faţă de aranjamentul absurd prin care Barcelona şi rivalii Real Madrid ar fi trebui să "împartă" acest jucător. Această problema s-a născut din prisma faptului că ambele cluburi au crezut că au semnat cu Di Stefano, însă cu cluburi diferite, unul dintre ele era cel care deţinea contractul său, iar celălalt era clubul unde acesta era împrumutat. Înţelegerea s-a deteriorat, Di Stefano devenind jucătorul lui Real - fapt privit de marea majoritate drept favor guvernamental faţă de acest club.
Culori:Ros-Albastre
Site-ul clubului e WWW.FCBARCELONA.COM
LOTUL:
Portari:Victor Valdes Arribas,Jose Manuel Pinto Colorado,Albert Jorquera Fortia
Fundasi:José Martín Cáceres,Gerard Piqué Bernabeu,Rafael Marquez Alvarez.Carles Puyol Saforcada,Silvio Mendes Campos 'Sylvinho',Gabriel Alejandro Milito,Daniel Alves da Silva,
Eric Abidal,Victor Sánchez Mata(acum probabil mi-ati spune:Vorbeste ma frumos......dar nu chiar asa-l chea,a pe tip)

Mijocasi:Xavier Hernandez Creus,Andres Iniesta Lujan,Seydou Keita,Alexander Paulavic Hleb,Toure Yaya,Sergi Busquets Burgos
Atacanti:Eidur Smari Gudjohnsen ,Samuel Eto'o Fils,Lionel Andres Messi,Bojan Krkic Perez,Thierry Henry,Pedro Rodríguez Ledesma

Poze tari din Pes si Fifa(PART 3)


Zboara puiule zboara.......deci e prea de tot......in fiecare joc gasesc o poza prea tare...ma rog si de data asta ''victima'' e un fotbalist de la CFR Cluj....nush acuma cn....dar data trecuta era Y.Kone.Oricum zbara bine tipul.....si la o interventie a jucatorului Rapidului Paulo Andrade.....ce mai vrei????ala te rupe.....si si de-alu Porto!!!

Faze tari cu Becali(PART 1)


DOAMNE.....cata prostie...???...

Cea mai tare galerie

vineri, 15 mai 2009

Poze tari din Fifa si PES(Part 2)

Ce oase tare ai mai Koneule.......
esti tare frate ce mai.....oricine si-ar fi rupt picioarele la o faza ca asta dar ma rog cine stie ce ti-au dat aia de la tine din Africa sa mananci in copilarie de esti asa tare???AI facut balet in copilarie Koneule???

Steaua 1-2 Rapid


joi, 14 mai 2009

Cel mai tare cuplu......Fernando+Roxy

Cele mai tari poze din Fifa si PES


Ce facusi mai Van der Sar......te-ndoisi?????auoleo!!!!Apropo am uitat sa mentionez ca pozele sunt facute de mine si meciul de aici era intre Barca si Manchester United(Barca ce va castiga si finala UCL in fata aceleiasi echipe MAN.UNITED

Aici am castigat cupa spaniei(Copa del Rey) cu echipa mea de suflet FC Barcelona........cum de altfel s-a intamplat si in relitate......si cum va castiga si campionatul si UEFA Champions League.....si Supercua Europei si desigur Supercupa Europei

Cel mai tare stadion din lume


Ma tot intreb cat naiba va mai duce si blogu asta,deoarce a ajuns cred si la 1 gb de cand postez.........oricum sper sa dureze pana cand va 'exploda' de atatia GB si atatia vizitatori




Executie de campion

Barca castiga Copa Del Rey






































sâmbătă, 9 mai 2009

REGINA

AXINTE!!!!

Din nou MamaMia


Ca si in postarea de AICI
Am vb despre echipa Mama Mia Beciberecul Mic........acum din sursele mele sigure am aflat ca e pe locul 12 in Clasamentul din LIGA III,C5.........Doar o observatie..Va salut!!!!

Balada lui Robin Hood

A fost odata sau n-a fost intr-o padure sau nu
Un haiduc pe nume Robin si o printesa ne fu.
Suparat era haiducul,ca seriful cel mai mare,
N-a retrocedat padurea decat 30 H.
Si privind la codri sacri de care se despartze
Injura in englezeste 'fuck you PNTCD
Si el da pe gat o tuica una de-aia de-ale noastre
Injurand in continuare:PNL-ul mamii voastre
Si cum sta el si glojdea.......
O pasarica venea.......
Dupa iz o cunostea......
Ca era nevasta-mea...ta-sa...ta-sa
Robin Hood se enrva
7 pumni in gura-i da
Si striga la randul lui
Dute-n plata calului
Si pleca-n paduri ca bou'
Sa-si adune comandou'
Si-au mers,si-au mers
Pan' s-a plictisit de mers
Si-a luat-o-n sens invers
Si-au mers,si-au mers
Vere,mult au mers
Va mirati ce mult au mers?
10 strofe le-am si sters
Ca erau tot despre mers
Pentru orice pas de mers
In balada-i cate-un vers
Si-au mers si iar au mers
.........si-au mers!!!!!
Si cum mergea el ud fleasca
Gandin pe cin' sa ia-n gasca
Cine sta pe cararuie???
Rambo....da si el o mmm.....
mana......de-ajutor la o batrana
Uite Rambo cum sta treaba...
Dupa ce termini cu baba...
Am si eu o rugaminte
Ma ajuti sa-l invat minte
Pe-un serif de Nothingam
Zi sa mori tu-n Viethnam
Si-au mers si iar au mers....
.......ho.......ca nu-i decat un vers....
Pan' au dat de un castel.....
Scria Nothingam pe el.
Sus scria in englezeste
Si mai jos in ungureste
Ca nu-era castel in tara
Sa nu scrie si-n maghiara
P-atunci voiau Britania
Nu stiau de Transilvania
Mai voiau ceva din Franta.....
Dar s-acolo si-au luat clanta....
Nu conteaza...povestim
Si pe urma revenim
Foaie verde foi de nuc..
Auzit-ati de-un haiduc
Ce te lasa far-un ban
Si nu-i Remes Traian
Cine i-a lasat pe toti
Doar in tenisi si chiloti
Pana s-au sfarsit cu zile
Si nu e Radu Vasile
E haiducul Robin Hood
Si de el se tot aud
Doine spuse din caval
Cum c-au fost si prin Ardeal
Ca sa-l scape pe funar
De 2 un Unguri si-un Maghiar
Pe o stanca neagra intr-un balamuc
Un' te duce dupa cand de crezi papuc
Plange si suspina Corneliu Vadim
Risetat la enter cum prea bine stim
Medicul de garda langa el vegheaza
Si cum vrea sa urle cum il injecteaza
In cap cucu-i canta noaptea jumatate
La ospiciu-n poarta oare cine bate?
Speriat corneliu la fereastra sare
Dand cu capu-n ziduri ca fereastra n-are
Eu sunt bai Vasile
Gheorghita Funaru'
Ne-a tradat haiducul
S-o dat cu Maghiaru'
Funaru' nu vede si pe dealuri suie....
Robin Hood aude si ii striga..........
''Vino putin incoa''
Lupta iar incepe
Roman si maghearu'
Bucurosi se-mpaca
Si se cearta iara.
De din vale de Rovine
Robin Hood spre casa vine
Si abia calcand agale
C-a calcat in ceva moale
Si scotandusi cisma dreapta
Talpa spre haiduci si-o-ndreapta
Spune ce am eu acia????
''Ai calcat in Romania''
Pe cararea cea cotita
Si sub iarba tavalita
Sta printesa rajghirata
Cum statea la ma-sa fata
Si-i zice lu Robin Hood:
Eu sunt unda...tu esti ud..
Hai si intra...hai ai intrat???
Glumesti am terminat...
Dute fa in plata ta
Fiindca eu oi ramanea
Numai eu si palma mea
Si-o ramas singur haiducul...
El si palma si cu cucu'.....

Profil Mircea Badea



Una dintre cele mai populare vedete la ora actuala, Mircea Badea, realizeaza, la Antena 1, „In gura presei”, o emisiune in care comenteaza, in stilul caracteristic, cele mai interesante articole aparute in cotidiane si saptamanale.

S-a nascut in Bucuresti, la 24 februarie 1974, a absolvit Liceul de Informatica si Facultatea de Cibernetica. In ceea ce priveste experienta in televiziune, Mircea a prezentat show-uri gazduite de majoritatea posturilor romanesti: Tele 7 abc, Antena 1, Realitatea, Pro TV, Prima TV, pentru ca apoi sa revina la Antena 1 si sa realizeze o emisiune care, spune el, i se potriveste ca o manusa, „In gura presei”.

Principiul dupa care se ghideaza in viata: „Cu samuraii lupti ca samuraii, cu talharii, ca talharii”.

Calitatea pe care o apreciaza cel mai mult la o persoana este umorul.

Defectul pe care nu-l suporta este prostia.

Defecte pe care si le recunoaste: „Mi-e greu sa le insir, am multe, dar le recunosc pe toate”.

Mancaruri si bauturi preferate: „Nu imi plac bauturile alcoolice. In ceea ce priveste mancarea preferata, ma dau in vant dupa galusti cu prune”.

Superstitii: „Bat in lemn”.

Avantaje si dezavantaje ale statului de persoana publica: „Avantaje par a fi destule, dar sunt iluzorii. In ceea ce priveste dezavantajele, pot spune ca major este acela ca este mai usor sa fii prins”.

SURSA:ANTENA 1

Feluri de pizze(preferate)




1.Quattro Formaggi















2.Marghrita














3.Quattro Stagioni

Melodiile mele preferate