marți, 31 martie 2009

duminică, 29 martie 2009

Fotbal minunat in Barca vs Malaga

A.S. Nova Mama Mia Becicherecul Mic


M-am hotarat azi sa va fac o mare surpriza si sa vorbim despre extraordinarul club de fotbal.....si celebru in acelasi timp...mult titrata echipa A.S. Nova Mama Mia Becicherecul Mic.O super forta a europei si o echipa de temut in toata lumea.Am cautat mai multe detalii despre aceasta echipa....de ex:După ce a greşit flagrant în nenumărate rînduri în partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Dinamo din etapa a doua a returului, Tiberiu Lajos a fost pedepsit, fiind trimis să arbitreze în Liga a III-a.
Bănăţeanul va fi ajutat la cele două tuşe de Cosmin Danciu şi Aurelian Băleanu, ambii din Deva.
Sursa:
www.gsp.ro


Anul infiintarii: 2002 Culorile clubului: rosu-alb Stadion: Capacitate stadion: Adresa clubului: Becicherecu Mic – Timisoara – Cenad km 14 Telefon: 0722 / 803756 Fax: 0256 / 224674 Adresa website: http://www.nuovamamamia.ro



joi, 19 martie 2009

Top 15 cele mai stupde moduri de a muri

Unii sunt celebri in viata, iar dupa moarte sunt uitati. Altii ajung vedete de abia cand mor tocmai gratie modului stupid in care reusesc performanta asta. Mai exista si rarele cazuri de personalitati care nici in moarte nu pot sa nu iasa in evidenta.
In general, moartea e inevitabila si trista, insa, in unele cazuri, un deces absurd iti poate descreti involuntar fruntea. Asta ne propunem in randurile urmatoare.

1. Fostul presedinte francez, Felix Faure, a murit (fericit), in 1899, in propriul birou in timp ce amanta sa ii facea sex oral.
2. Cantaretul francez Claude Francois, care a compus varianta originala a melodiei My Way, a murit electrocutat in timp ce incerca sa schimbe un bec in cada plina cu apa.
3. Leslie Harvey, chitaristul trupei Stone the Crows, a murit pe scena in 1972, electrocutat de microfonul la care canta.
4. O alta moarte cel putin bizara este a dramaturgului Tennessee Williams, care, in anul 1983, a fost gasit mort in camera de hotel, dupa ce s-a inecat cu un dop de sticla. Era mort de beat.
5. Poate cea mai controversata moarte este cea a prezentatoarei TV Christine Chubbuck, angajata a postului de televizune Channel 40. Aceasta a anuntat in timpul unei emisiuni ca va urma o premiera absoluta: a scos un revolver si s-a impuscat in cap. Imaginile au fost transmise in direct.
6. In 2005, Lee Seung Seop, un coreean in varsta de 28 de ani, s-a prabusit intr-un internet cafe, dupa ce jucase Starcraft & World of Warcraft timp de aproximativ 50 de ore consecutiv. Cu sase saptamani inainte de moartea sa, fusese concediat pe motiv ca lipsea de la serviciu pentru a-si petrece timpul jucandu-se pe computer.
7. In 1923, jocheul Frank Hayes a suferit un atac de cord in timpul unei curse. Calul sau, Sweet Kiss, a terminat pe primul loc, Hayes devenind astfel primul jocheu mort care a castigat vreodata o cursa.
8. Un barbat din Texas, SUA, care nu putea sa inghita alcool din cauza unor probleme medicale la gat. Nu a renuntat la alcool, ci a incercat sa il introduca in organism prin rect, printr-o procedura similara celei prin care se face o clisma. A murit dupa ce si-a introdus in organism doua sticle de sherry de 1,5 litri.
9. Un barbat din West Virginia a fost zdrobit sub resturile unui hambar, dupa ce a taiat cu o drujba un stalp de sustinere si a facut ca toata cladirea sa-i cada in cap.
10. Doi tineri din Carolina de Sud, sot si sotie, au fost gasiti in coma, goi pe strada. Mister mare, nu prezentau urme de violenta. S-a investigat atent si le-au fost gasite hainele pe un acoperis tuguiat de deasupra locului unde au fost descoperiti. Se pare ca au cazut in timp ce incercau sa faca dragoste.
11. Un om a murit inecat in piscina. Nimic ciudat pana aici. Insa trebuie spus ca e cel putin stupid sa te ineci in piscina la o petrecere la care erau prezenti in jur de 200 de salvamari. S-a intamplat in 1985, la petrecerea organizata de salvamarii din New Orleans, pentru a sarbatori incheierea sezonului fara niciun deces. La sfarsitul patrecerii a fost gasit in piscina corpul neinsufletit al lui Jerome Moody in varsta de 31 de ani. Nimeni nu a observat pana atunci ca omul plutea fara suflare.
12. Hans Steininger a fost relativ celebru pentru ca avea cea mai lunga barba din lume: de 1,4 metri. Barba insa l-a si ucis. In anul 1967 a avut loc un puternic incediu, in timpul caruia, incercand sa fuga, Steininger s-a impiedicat de propria barba si si-a rupt gatul.
13. In 1991, Yooket Paen a murit in timp ce se plimba prin ferma sa. A alunecat intr-o groapa, in cadere s-a agatat de un cablu de curent si s-a electrocutat. La inmormantare, sora sa, aratand cum s-a intamplat nefericitul eveniment, a alunecat si a atins acelasi fir. A decedat si ea tot prin electrocutare.
14. Un barbat din Illinois a pariat cu un prieten ca, dintre ei doi, va sta cel mai mult intins pe sine in calea unui tren care se apropie. A castigat.
15. In 1990, un magician amator a murit in timp ce incerca sa faca o cascadorie numita ‘ingropat de viu’. S-a asezat intr-un sicriu din sticla construit de el si a fost coborat intr-o groapa. Aceasta a fost partial acoperita cu pamantul scos, iar echipa care il ajuta a turnat beton pentru a umple groapa. La un moment dat, acestia si-au dat seama ca betonul a spart sicriul, iar cand l-au scos, au constatat decesul.
Toti protagonistii acestor intamplari au murit intr-un mod stupid, insa, au reusit sa serveasca la imbunatatirea mostenirii genetice prin neparticipare si ne-au facut sa zambim. Amar.

marți, 17 martie 2009

Chealsea si Man U.


Manchester United si Chelsea,dupa cum puteti observa sunt aproape la egalitate.............Chelsea are vedetele sale si Manchester la fel.Dar cum puteti observa,diferenta din campionat sunt cele 4 puncte,DAR au aceleasi GA=49,GA=16 si GD=33.Nu e cine stie ce,doar o observatie.....oricum e cam tarziu si cred ca o sa ma culc si oricum astept un atac la triburile.......iau un sat de 2700 de puncte.Ma rog defapt am sarit total dar total de la subiect dar nu stiu cum naiba sa mai scriu sa fie mai mult.N-am idei si voi trece la ideiile salvate de mine pe telefon pe care sa le public.Sper sa va placa.....Sper sa-ti placa George alias Didisi ca doar u te mai uiti pe blog....eeeeee si mai sunt dar nu multi.Faceti fatilor si voi reclama(SI AICI NU MA REFER LA CEI MENTIONATI MAI DEVREME) ce naiba va doare mana sa dati u click arora din lista voastra de mess????Intrati pe Youtube si Trilulilu da nu dati macar un click papagalilor ca va e greu.....aaaaaa????Un comm nu.....deloc....Stiti macar sa scrieti cu tastatura??????NU!!!ascultati de-alea de-al lu Guta si Salam.....e gata nu mai m-am plictisit.Pa pa

Liga I pentru PES 9


Cuprinde:
-Aproximativ 30 si ceva de fete
-18 echipe Liga I , 15 echipe Liga II si una liga III (Rapid 2)
-Kit-urile tuturor echipelor din joc
-Kit-uri arbitri romania
-Cupa romaniei timisoreana
-Un nou meniu in romana
-Adboard-uri noi
-Ghete noi
-Manusi noi pt portari
-Scoreboarder (GSP TV si PRO TV in UCL )
-Noi mingii ( Liga I )
-Sunete galerie (dinamo steaua rapid si timisoara - ele sunt deja introduse in joc pentru a evita orice discutie)
-Noi melodii pentru meniu
-Comenatariu in limba romana
-Microfoane televiziuni din romania ( Protv , Antena 1 , Gsptv , Prima tv Sport.ro )
-RELAY CU GSPTV ( HD )
-Stadionul Lia Manoliu ( 2012 ) si multe altele....
Patch-ul se poate gasi:AICI

Cei 3 porci(VARIANTA ROMANEASCA)

A fost odata ca niciodata 3 purcelusi care-n timpu liber erau mari afaceristi si aveau o ofirma de constructii........dar veni criza financiara si-i lovi pe toti 3......ce sa faci?Veni vara si din toti doar unu era muncior si-si facu singur o vila cu piscina.....pe cand ceilalti stateau degeaba si se uitau mereu pe TARAF.Iata ca veni iarna si aia 2,lenesii, isi facura repede 2 casute fara piscina,neizolata si fara centrala sau vreo sursa de inclzire.Ma rog,chestia e ca nu si-au platit intretinerea deorece singurele economii pe care le-au avut ei le-au dat pe Cd-uri cu Guta si Salam.Si au venit mai marii tarii sa ceara impozite deoarece nici eu nu mai aveau bani prea multi le-a luat casele.Insa cel ce a muncit a avut bani si i-a primit si pe cei doi pe parcursul iernii.In timp insa ei au devenit servitorii lu' al destept.Intr-o zi pe cand nu a mai avut timp sa merga la magazin,le-a dat celorlalti 2 cardul de credit facand uluitoarea greseala sa le spuna parola.Acestia, fiind baieti destepti au facut rost de lichiditati de pe cardul lu' al cinstit si.......si.....si idot cemai.Si cam asta a fost...........cei lenesi au iesit cu bani si cel muncitor a picat drept fazan......ca asa-i romanu'.Asta-mi aduce aminte de zicala:Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea,cine-i prost si leneveste are tot asa,dar eu zic:are mai ceva


Update:Cel muncitor a dat faliment si toate i-au mers prost in afaceri.....iar ceilalti au devenit niste domni......politia nu i-a mai gasit cu contitia sa cotizeze si ei la organele statului....sa dea neste SPAGA.....am mai si cumparat mii si mii de Cd-uri cu Guta si Salam.Asta-i viata!!!

Super gol Bojan

luni, 16 martie 2009

Dans de Gay

Doamne mare e gradina Domnului si multi prosti sar gardul sau mai bine zis....Mica e garsoniera Otv-ului si foarte multi prosti vin in ea.Un barbat in toata firea ce se crede gay,impreuna cu un semi-baiat fac impreuna cica un cuplu........Ma rog nu mai conteaza chestia e ca ei se laudat ca sunt primii gay romani casatoriti.Dar totusi semi-baiatu'(il recunoasteti in videoclip)este cel ce a spus la Acces Direct ca matahala ce se crede femeie(si pe EL il recunoasteti in videoclip) l-a platit sa minta ca s-au casatorit.Ce sa-i ceri.Una peste alta sau mai bn zis unu peste altul,semi-baiatu' s-a certat si cu familia pentru porcaria asta de faza.!!!!Cam nasol!!!!

Filelistu' la putere!!!




Un super-site,un traker de succes in care nu oricine are voie ci doar pe baza unei invitatie.Poti sa gasesti aproape orice.Cu cateva zeci de mii de utilizatori si tot atatea torrente.Cred yo un site de maxim suces. Da ce naiba am mah de vb asa....ce vorbe am in mine esti nebun....hai ca ies si pun mai tarziu.Sallut!!!

Dati si voi COMM PLS

Am castigat titlul la PES



In sfarsit dupa luni si luni sau dupa ani si ani am castigat si eu primult titlu la PES 8 la MASTER LEAGUE.Chestia tare e exact acum.Dupa ce m-am laudat peste tot cu titlul apoi 'm-am laudat'peste tot cum am dat faliment cu echipa.Si ma rog daca cumva cunoaste cineva vreo parola,vreun Trainer sa pot sa-mi dau bani infiniti il rog sa ma ajute.....I-am cumparat pe Dayro,Ogararu si Goian de la Steaua.Din cauza lor am dat faliment!!!Asta e...acum am inceput din nou cu Brasov si sper ca macar acolo sa nu repet greselile facute......Salut!!!

joi, 12 martie 2009

duminică, 8 martie 2009

A doborat 116 valvahi

Ion Oncescu a facut ce a vrut cu cei 100 de adversari in super-evenimentul Saru(P)mainile. Nu s-a oprit aici! A continuat sa mai darame adversarii pana cand a obosit.
Campionul mondial la Skandenberg, Ion Oncescu a fost de neoprit, duminica, in mall-ul de la Baneasa. Brat de fier i-a pus unul cate unul pe toti cei 100 de adversari care s-au inscris pe www.sport.ro si au crezut ca-l pot invinge. Premiul de 1000 de euro, promis primului care reuseste sa il doboare, nu a fost castigat de nimeni. De patru ori campion mondial, "Iron" Oncescu s-a jucat cu cei 100 de razboinici antrenati de Radu Valahu. Inalti, puternici, antrenati, toti cei care au participat in evenimentul organizat de Sport.ro au aflat ca in skandenberg este nevoie de mult antrenament si niste brate de fier. Oncescu a doborat in total 116 adversari si a incercat sa incheie maratonul de skandenberg cu un ultim meci contra lui Radu Valahu, insa organizatorii nu au fost de acord.

Poze foarte bine realizate de mine
















Brac 2-0 Athletic Bilbao

Ratari imense ale lui Eto'o ....cred ca nu a ratat totmeciul asa.PS:Barca a jucat fenomenal!!!!

Saru(p)mainile

Duminica, pe Sport.ro si www.sport.ro ai un SUPEREVENIMENT, Saru(p)mainile, de la ora 13:00!
Campionul mondial la Skandenberg, Ion Oncescu e gata de marea batalie cu 100 de oameni, duminica la Sport.ro

Dupa ce l-a invins pe Radu Valahu' in direct la Sport.ro, Oncescu a acceptat provocarea noastra si acum e decis sa se puna la skandenberg cu 100 de oameni inscrisi pe www.sport.roPremiul cel mare? 1000 de euro! Primul om care va reusi sa-l puna jos pe Ion Oncescu va fi marele castigator al premiului de 1000 de euro!Nu rata in aceasta duminica un SUPEREVENIMENT Sport.ro! Saru(p)mainile, duminica la 13:00 pe Sport.ro si www.sport.ro

DBZ




marți, 3 martie 2009

luni, 2 martie 2009

Secrete despre telefonul mobil

Ce poate sa-ti faca telefonul mobil, despre care tu nici nu stiai? 1. Apelul de urgenta este 112 peste tot in lume.Acest numar poate fi apelat si daca ai tastele blocate. Incearca!!!
2.Ti-ai inchis cheile in masina si esti departe de casa, unde-ti tii cheile de rezerva? Daca este cineva acasa, cu telefon mobil, suna-l si roaga-l sa tina cheile aproape de telefonul lui. Tu apropie telefonul tau la 20 cm de usa masinii. Persoana de acasa apasa pe telecomanda cheii de rezerva si ti se vor deschide usile.Functioneaza si cu usa portbagajului. Incearca!
3. Ti s-a descarcat mobilul? Orice mobil are o incarcare de rezerva in baterie, care se activeaza la combinatia *3370# si iti asigura o incarcatura de rezerva de 50%. Cand iti pui telefonul la incarcat, se incarca si rezerva, putand s-o folosesti si alta data.
4.Ce poti face, daca ti se fura mobilul? Comerciantii de telefoane tin secret aceasta informatie, ca hotul sa poata folosi telefonul furat si sa consume serviciile telefoniei, iar cel de la care s-a furat, sa-si cumpere telefon nou.Trebuie sa afli seria telefonului tau. Pentru aceasta tasteaza *#06#, fara a apasa alte taste si pe ecran va aparea automat seria. Acest cod este unic in lume si este seria telefonului tau. Noteaza acest cod si pune-l in loc sigur. Daca ti se fura telefonul, anunta operatorul tau de telefonie si comunica-i acest cod. Acesta ii permite sa-ti blocheze telefonul (aparatul in sine) si hotul nu va putea folosi telefonul tau, nici daca schimba cartela SIM.

Melodiile mele preferate